Fokus på alsidighed og kvalitet i alt el-arbejde

Står du og mangler en autoriseret elektriker i Charlottenlund, er vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører opgaver inden for service, installation, fejlfinding og renovering. Hos os bliver du altid mødt at en smilende og kompetent el-installatør.   

Hos ATEL sikrer vi dig arbejde af højeste kvalitet. Vi sikrer også, at alle vores elektrikere har en bred viden inden for el-installationer: 

Vi har konkurrencedygtige priser og leverer altid kvalitetsløsninger med fokus på dine behov. Vores arbejde er aldrig færdigt før du er 100% tilfreds. Vi leverer løsninger til både private og erhverv, og har du brug for en elektriker i Charlottenlund, kan vi selvfølgelig lave et skræddersyet tilbud til dig.

lamper

Unik belysning leveret af elektriker i Charlottenlund

Vi hjælper dig med at skabe den perfekte belysning til dit hjem – det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi lytter til dine behov og hjælper med at skabe præcis den stemning, du ønsker i dit hjem. Uanset om du ønsker en traditionel løsning med stikkontakter, eller at kunne styre alt belysning via din smartphone, står vores elektrikere i Charlottenlund klar til at føre dine ønsker ud i livet.  

Punktlighed og tillid er to ting vi kan garantere dig. Du kan altid komme i kontakt med en elektriker i Charlottenlund. Yderligere kan vi give dig et overblik over, hvilke muligheder du har ud fra de ønsker, du har som kunde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have ny køkkenbelysning, eller måske står du foran den helt store el renovering? Uanset opgaven står vores elektriker i Charlottenlund klar til at vejlede dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 53 566 566 eller skrive til os på e-mail kontakt@atel.dk. Ligeledes kan vi kontaktes gennem vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på din henvendelse.