El arbejde til en fast lav timepris af elektriker i Lyngby

ATEL er dit elektrikerfirma i nærheden af Lyngby. Har du brug for en elektriker i Lyngby, kan vi hjælpe dig. Med kendskab til en række forskellige el-installationer kan vi tilbyde alsidige og professionelle løsninger, hvad end vi installerer belysninger eller udskifter el-tavler.

Hos os finder du en elektriker i Lyngby, som er kvalificeret til at rådgive og vejlede indenfor el-faget, således du får en løsning, som på bedste vis imødekommer behovene i din bolig, forening eller arbejdsplads. Vi kan blandt andet servicere og installere installationer inden for følgende:

  • Belysning
  • Data og netværk
  • Antenner

Uanset om du har behov for en elektriker i Lyngby til at varetage en større entreprise eller løse en mindre opgave, kan du regne med os. Når vi som elektriker udføre el-arbejde i din ejendom, kender vi vigtigheden af tillid og en god dialog. Vi løser opgaven til en fastlagt og konkurrencedygtig timepris.

lamper

Installation af el hos privat og erhverv

Skal du have installeret ny belysning i din bolig eller virksomhed, kan vi bistå med vejledning og stå for at levere en nytænkende løsning. Vi designer en løsning til dit badeværelse eller køkken, som skaber den højeste funktionalitet og en god stemning.

Smart køkken- og badeværelsesbelysning giver mulighed for at indbygge stikkontakter og spots, samt installere lys i skuffer og skabe. Du kan forvente at få udført en energieffektiv løsning, hvor ledninger og kontakter ikke lægger i vejen.

Ved arbejdet med strøm på badeværelser, i køkkener og andre vådrum er det nødvendigt at samarbejde med en af vores autoriseret el-installatører. Vi hjælper gerne med alt fra vejledning til installation af el.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en elektriker i Lyngby, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage med et tilbud på den ønskede løsning. Ligeledes kan du ringe til os på telefon 53 566 566 eller skrive til os på e-mail kontakt@atel.dk.