Et køkken er ikke bare et køkken som det var engang. I dag er det hjemmets samlingssted og har mange funktioner, hvilket stiller store krav til de elektriske installationer. Intet køkken er ens og vi rådgiver derfor individuelt ud fra den enkelte kundes behov, ønsker og ideer. Mulighederne er uendelige og du er garanteret fuld tilfredshed.

lamper

ATEL yder bl.a. rådgivning og opsætning af:

  • Energirigtig belysning og valg af lamper
  • Spots og lysskinner
  • Lys til bordplade, skabe og skuffer
  • Arbejdslys vs. stemningsbelysning
  • Skjulte/indbyggede stikkontakter
  • Strøm og montering af hvidevarer

Smart køkkenbelysning til det funktionelle køkken

Få 100% kontrol over funktionaliteten af din køkkenbelysning evt. ved fjernbetjent belysning eller dæmpbare pærer. Det giver dig og familien rig mulighed for selv at justere styrken af lys alt efter stemning og behov.

Ofte ønsker man et kraftigere lys under madlavningen og andet praktisk arbejde, hvor det er mere passende med en blødere belysning under aftensmaden eller når rødvinsglassene skåles i hyggeligt vennelag.

Indbygget lys i skuffer, skabe og bordplader

Få installeret flot lys, der imponerer dine gæster og ikke mindst giver dig og familien et køkken I vil stortrives i. Få stilfulde indbyggede lysskinner installeret i skuffer, skabe eller evt. under bordpladen, hvilket giver et imponerende udtryk. LED skinner kan evt. også fastgøres mellem underskabe og fodpaneler, hvilket kan give en effektiv mild belysning, som kan bruges om natten for at ridse rummet op. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Der er mange valg, man skal træffe, når det kommer til elinstallationer i køkkenet og belysningen. ATEL er specialist i køkkenbelysning, og du er derfor i trygge hænder.

Du er meget velkommen til at ringe på tlf. 53 566 566, skrive til kontakt@atel.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.