Lokal og kvalitetsbevidst elektriker i Gentofte

Som din elektriker i Gentofte, kan vi hjælpe med el-arbejde i ethvert omfang. Dagligt rykker vi ud til private, virksomheder og foreninger i Gentofte og omegn. Hos os finder du en elektriker til en fast lav timepris.

Hos ATEL kan vi blandt andet servicere, reparere og installere følgende;

Vil du være sikker på at få en kvalitetsoplevelse, når du skal have udført el-arbejde, bør du vælge en autoriseret el-installatør. Med flere års erfaring inden for el-faget kan vi stille med en elektriker i Gentofte til en række alsidige opgaver. Når vi hos ATEL udfører arbejdet, er du sikret den højeste kvalitet.

Vores elektriker i Gentofte ligger vægt på at levere en løsning, som imødekommer de behov og ønsker, som du måtte have. Vi udarbejder en holdbar og energieffektiv løsning. Det er vigtigt for os, at du kan have tillid til os, når vi løser opgaven.

lamper

Elektriker til service og installation

Der er mange muligheder for at forbedre boligen med intelligente og moderne løsninger inden for belysning. Hos ATEL har vi specialiseret os i belysning af køkken og badeværelse. Med en specialdesignet løsning får du mulighed for at tilpasse rummets belysning præcis efter dine behov.

Vi er specialister i el-faget, og vi vejleder gerne om de mange muligheder der er, når der skal installeres ny el, hvad end det er i en virksomhed, boligforening eller et privat hjem.

Med kendskab til installationerne i vådrum såsom køkken og badeværelse, kan vi sikre, at både vand og strøm fungerer optimalt og sikkert i samspil.

Kontakt din autoriseret el-installatør

Er du interesseret i at høre nærmere, kan du kontakte din elektriker i Gentofte på enten tlf. 53 566 566 eller e-mail kontakt@atel.dk. Ønsker du et tilbud på en ydelse, kan du også kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi snarest tilbage med svar på din henvendelse.

© Copyright - ATEL ApS