Alsidigt og kvalitetssikret el-arbejde af elektriker i Søborg

Når du har brug for en elektriker i Søborg, er vi altid parate til at hjælpe med opgaven. Som autoriseret el-installatør dækker vore kompetencer inden for el-arbejdet bredt. Vi kan hjælpe med alt fra installation af belysning til regelmæssig service og vedligehold.

  • Installation
  • Fejlfinding
  • Reparation og renovering

Bliver du mødt af en elektriker fra ATEL, kan du være sikker på en kvalitetsoplevelse. Med kendskab til belysning, boliginstallationer og andre el-installationer kan vi løse diverse opgaver i både private hjem og på arbejdspladser.

Hos ATEL er det altafgørende for os, at vi indfrier dine ønsker. Vi lægger derfor vægt på en tæt dialog med vores elektriker i Søborg. At vælge en elektriker handler om tillid, hvad end det er til en entreprise eller en enkeltstående opgaver, så løser vi opgaven, og du får du en kvalitetssikret løsning.

lamper

Belysning i køkken og badeværelse

God og behagelig belysning skaber anvendelsesmuligheder og stemning. Badeværelse og køkken er rum med flere funktioner. Ud fra dine specifikke ønsker rådgiver og hjælper vi med at vælge den rette løsning.

Du får den fulde kontrol over, hvordan belysningen skal tilrettelægges. Vi leverer moderne og smarte løsninger med mulighed for indbyggede stikkontakter og spots, hvor der ligeledes er lagt vægt på energieffektivitet og funktionalitet.

Når der bliver installeret belysning og anden el i et vådrum, er det ligeledes vigtigt at få det udført af en autoriseret el-installatør. Vores elektriker i Søborg sikrer, at strøm og vand fungerer optimalt sammen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have installeret ny belysning i din bolig, eller har du behov for anden el-service, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig. Du kan enten ringe til os på telefon 53 566 566 eller skrive til os på e-mail kontakt@atel.dk.

Ligeledes kan vi kontaktes gennem vores kontaktformular, så vender vores elektriker i søborg tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

© Copyright - ATEL ApS