Badeværelset kan opdeles i forskellige belysningszoner, som hver især har en særskilt funktion. Den vigtigste zone vil her være omkring badeværelsesspejlet, hvor de fleste bruger mest tid. Her skal lyset være behageligt og samtidigt gengive et naturligt lys fx. når der fra kvindernes side skal lægges makeup.

Når du får udført badeværelsesbelysning professionelt af ATEL, vil der naturligvis ikke være nogle synlige ledninger og andet. Det laver vi en smart løsning på så du får et perfekt finish. HUSK at strøm i et vådrum bør du aldrig rode med selv – kontakt derfor ATEL til opgaven. Der er mange krav til, hvor elinstallationer må placeres i et badeværelse.

lamper

ATEL kan bl.a. hjælpe med

  • Spejllys
  • Spots og lysskinner
  • Påbygningslamper
  • Ventilation
  • Håndklædetørre
  • Strøm til eltandbørste / barbermaskine i skabe
  • Strøm til AquaClean toiletter
  • Vaskemaskine / tørretumbler
  • El gulvvarme

Kompetent rådgivning om badeværelsesbelysning

Du er i trygge hænder hos ATEL og vi går højt op i vores kunders tilfredshed – det er dem, vi måler vores store succes i. Vi påtager os alle typer af el opgaver, både store og små, til private og erhverv. Ofte er det nødvendigt med flere fagfolk på en opgave, fx. VVSér, murer, maler, tømrer eller lign. Vi arbejder naturligvis tæt sammen med andre faggrupper for at sikre det bedste resultat – eksempelvis har vi et fast samarbejde med Badmodul. Vi er kendt i branchen for vores høje standarder og imponerende kvalitet,

Hvis du har brug for en dygtig elektriker, du kan være tryg ved, kan vi kontaktes på tlf. 53 566 566, e-mail kontakt@atel.dk eller på kontaktformularen her på siden.

Professionelle elinstallationer af autoriseret elektriker

De fleste har i dag et hav af elektriske apparater tilsluttet badeværelset, fx. håndklædetørrer, hårtørrer, vaskemaskine, glattejern, oplader til elektriske tandbørster og barbermaskiner og elektrisk ventilation. Nogle har sågar en tv skærm installeret, som kræver et korrekt elektrisk udtag.

Alle installationer skal placeres i den rigtige vådrumszone. Faste installationer skal naturligvis altid installeres af en autoriseret elinstallatør.

Det er dog ekstra vigtigt i badeværelser for at undgå ulykker med vand og strøm. Når først alt er korrekt opsat er vedligeholdelsen minimal.

Vores hjem bliver konstant mere intelligente grundet alverdens teknologiske forbedring. De nye AquaClean toiletter vinder stadig større indpas i de danske hjem og disse kræver ligeledes elektrisk tilslutning.