Erfaren og kvalitetsbevidst el-installatør i Søborg

Er der behov for en el-installatør i Søborg til service i din ejendom, kan vi hos ATEL hjælpe. Til enhver type el-opgave kan vi stille med en autoriseret el-installatør. Eksempelvis er vi kompetente inden for følgende områder:

  • Køkkenbelysning
  • Badeværelsesbelysning
  • Data- og netværksinstallationer
  • Levering og ophæng af lamper

Vi ønsker at give vores kunder en oplevelse af kvalitet, hvorfor vi altid er parate til at tage det ekstra skridt for at levere en løsning, som opfylder dine ønsker. Hvad end vi varetager en entreprise eller en enkeltstående opgave, er kvalitet og service altafgørende for os.

Med en elektriker fra ATEL er du sikker på, at opgaven udføres på bedste vis. Vi har vægt på at skabe holdbare og energieffektive løsninger, som sikrer den højeste funktionalitet.

lamper

Service hos foreninger og institutioner

Hos ATEL har vi i flere år udført el-arbejde hos både private- og erhvervskunder. Har du brug for en el-installatør til vedligeholdelse af din ejendom, tilbyder vi en fleksibel og skræddersyet løsning, så vi ikke er til gene for beboere eller ansatte.

Overvejer du at forbedre køkken og badeværelse i dit hjem eller på din arbejdsplads med intelligente el-løsninger, kan vi hos ATEL hjælpe. Vi er specialister i smart køkken- og badeværelsesbelysning. Blandt andet installerer vi indbyggede spots, lysskinner og stikkontakter. Vi tilpasser løsningen, således du har ubegrænsede muligheder for at få tilpasset belysningen til din bolig.

Når vi står for at installere belysning i din bolig eller på din arbejdsplads, vejleder og rådgiver vi dig grundigt i de forskellige valgmuligheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi træde til som din el-installatør i Søborg, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål og kommer med et tilbud på den ønskede løsning.

Enten kan du ringe til os på telefon 53 566 566 eller skrive til os på e-mail kontakt@atel.dk. Ligeledes er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage med svar.