Fokus på kvalitet og alsidigt el-arbejde af elektriker i Herlev

Hos ATEL finder du altid en elektriker i Herlev med adresse tæt på dig. Vi er hurtigt klar til at rykke ud, når du har brug for el-service. Vi udfører alt fra installation af ny el samt renovering og reparationer for en række forskellige kundetyper.

  • Privat
  • Erhverv
  • Foreninger

Når du kontakter en elektriker i Herlev fra ATEL, sørger vi for, at du bliver vejledt og rådgivet grundigt. Det er vores førsteprioritet, at du får en samlet kvalitetsoplevelse, når vi står for at løse opgaven. Som el-installatør har vi et bredt kendskab til belysning, netværksinstallationer og andre installationer.

Skal der udføres el-arbejde i din ejendom, hvad end det er som del af en større entreprise eller en mindre reparation, er det vigtigt med en elektriker, som du kan have tillid til. At vælge en elektriker er en tillidssag.

lamper

Specialister i smart belysning

Med den rette boligbelysning kan du opnå en unik stemning i dit hjem. Vores elektriker i Herlev installerer smarte og moderne løsninger til både badeværelser og køkkener. I tæt samarbejde med dig udarbejder vi en løsning, som er skræddersyet de ønsker, som du måtte have til design og funktion.

Ønsker du en moderne løsning med indbygget i skabe og skuffer, skjulte stikkontakter og stemningsbelysning, kan vi hjælpe dig. Du får mulighed for at få indfriet dine ønsker til belysning.

Som autoriseret el-installatør sikrer vi, at det hele spiller. Ved installation af el i vådrum er det særligt vigtigt, at arbejdet udføres af en fagperson, således sikkerheden er i orden.

Kontakt vores autoriseret el-installatør

Hos ATEL er vi altid parate til at hjælpe, når du har behov for en elektriker i Herlev. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på den ønskede løsning. Uanset opgavens omfang står vi til rådighed.

Enten kan du ringe til os på telefon 53 566 566, skrive til os på e-mail kontakt@atel.dk eller kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender altid hurtigt tilbage.